Memorandum bashkëpunimi mes Kolegjit AAB dhe Academic Education Center KS

2 Qershor 2022

Fakulteti i Gjuhës Angleze nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me qendrën e edukimit akademik AEC Ks. Të dy palët u zotuan që të vazhdojnë bashkëpunimin në mënyrë që studentët të kenë hapësira në shërbimet e lartëpërmendura.

Një ndër prioritet e Fakultetit të Gjuhës Angleze në Kolegjin AAB është zgjerimi i rrjetit të bashkëpunimit me partnerë potencialë për t’i dhënë mundësinë studentëve që të kryejnë punën praktike por edhe të punësohen.

Share: