Mirlinda Qyqalla, e diplomuar në Fakultetin e Komunikimit Masiv, tani punon në Zyrën për Medie në QKUK

22 Dhjetor 2014

Një nga ta është edhe Mirlinda Qyqalla, e cila me sukses të dalluar i ka kryer studimet bachelor dhe master në Fakultetin e Komunikimit Masiv në Kolegjin AAB. Ajo  tani punon si zyrtare për informim në Zyrën për Medie dhe Marrëdhënie me Publikun në Shërbimin Spitalor  Klinik Universitar të Kosovës. 

 “Jam e kënaqur që tani punoj në kuadër  të profesionit tim dhe asnjëherë nuk do të ndalem në kërkimin e niveleve të tjera në karrierën time të mëtejme”, ka thënë Mirlinda për revistën “Alumni AAB”.

Mirlinda për këtë revistë shprehet se në Kolegjin AAB  ligjërojnë profesorë me performancë të lartë akademike, si nga Kosova poashtu edhe nga Shqipëria, dhe kjo është arsyeja që studentët e këtij institucioni cilësohen  si studentët më të suksesshëm në fusha të ndryshme shoqërore dhe shkencore.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19