Në degën e Kolegjit AAB nisi aktiviteti i parë në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë #GEW2020

16 Nëntor 2020

Java Globale e Ndërmarrësisë #GEW2020, ku Kolegji AAB është njëri nga partnerët e përvitshëm, ka filluar me aktivitetet e Fakultetit Ekonomik në degën e Ferizajt.

Debati me temën “Kërkesat e bizneseve për marrjen e kredive biznesore nga fillimi i Pandemisë Covid 19”, i cili u zhvillua virtualisht, pati të ftuar Drejtorin e Bankës TEB, Avdullah Tasholli dhe Drejtorin e Degës së Kolegjit AAB në Ferizaj, Prof.dr. Shaip Bytyqi.

Udhëheqësi i degës së Kolegjit AAB në Ferizaj, njoftoi për aktivitetet që do të organizohen në kuadër të edicionit të sivjetmë të GEW, ndërsa bëri të ditur se për shkak të masave parandaluese ndaj koronavirusit aktivitetet do të zhvillohen kryesisht online.

Nga ana tjetër, nisur nga tema e debatit, drejtori i TEB krahas informimit të pjesëmarrësve për funksionimin e bankës që drejton në tregun e bankave komerciale në Kosovë, foli edhe për sfidat dhe vështirësitë e paraqitura gjatë Pandemisë COVID-19. Ai informoi studentët edhe për hapat që ka ndërmarrë ky institucion financiar për të lehtësuar bizneset në kërkesat e tyre gjatë kësaj periudhe.

#GEW2020 në Kolegjin AAB do të vazhdojë me aktivitetet e radhës në degën e Kolegjit AAB dhe në kampusin qendror në Prishtinë.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19