Nis viti i ri akademik në Kolegjin AAB, studentët mirëpriten në hapësirat e tri degëve

11 Tetor 2022

Ka filluar mbajtja e ligjëratave në Kolegjin AAB, duke hapur kështu edhe zyrtarisht vitin akademik 2022/23. Studentët e viteve të para me entuziazëm të madh janë ambientuar në sallat e ligjëratave, të gatshëm për kapitullin e ri në jetën e tyre. Kolegji AAB ka mirëpritur të gjithë studentët e rinj, duke ju siguruar se nga stafi akademik do të gjejnë çdoherë përkrahjen, angazhimin dhe përkushtimin.
Urime të gjithë studentëve viti i ri akademik, shëndet dhe suksese!

Share: