Njoftim: Afati i provimeve të nëntorit 2023/24

1 Nëntor 2023

Studentë të dashur ju njoftojmë se nga sot (1 nëntor) është hapur afati i provimeve të nëntorit. Paraqitja e provimeve bëhet nga 1 nëntor deri 9 nëntor 2023. Kurse mbajtja e provimeve do të realizohet nga 10 nëntor deri me 30 nëntor 2023.

Ky afat vlen për të gjithë studentët, ndërsa paraqitjen mund ta bëni edhe online përmes E-service.

Suksese dhe shëndet!

Share: