Njoftim me rëndësi për konferencën ndërkombëtare virtuale “Luftë, Konflikt dhe Shoqëri” në Kolegjin AAB

17 Tetor 2022

Njoftohen të gjithë pjesëmarrësit e interesuar se data për dorëzimin e abstraktit për konferencën “Lufta, “Luftë, Konflikt dhe Shoqëri”, organizuar virtualisht nga Kolegji AAB, me 9 dhe 10 dhjetor është shtyrë për 10 nëntor 2022.
Pjesëmarrësit e interesuar duhet të dërgojnë abstraktin e tyre në adresën [email protected].
Për më shumë informacion rreth temës dhe folësve kryesorë, ju lutemi vizitoni linkun e konferencës
https://aab-edu.net/en/conference/war-conflict-and-society/

Share: