Njoftim për Festën e 1 Majit

30 Prill 2024

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

ju njoftojmë se me rastin e festës së 1 majit Ditës Ndërkombëtare të Punës (e mëkurë, Kolegji AAB nuk do punojë në asnjërën nga degët e veta.

Urime!

Share: