Njoftim për Festën e Flamurit Kombëtar 2023

27 Nëntor 2023

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegji AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në Ligjin për Festa Zyrtare në Republikën e Kosovës me rastin e Ditës së Flamurit Kombëtar me 28 nëntor (e martë) Kolegji AAB nuk do punojë në tri degët e veta.

Urime të gjithëve 28 nëntori – Festa e Flamurit Kombëtar!

Share: