Njoftim për Festën e Pavarësisë së Kosovës

16 Shkurt 2023
Announcement for the Independence Day of Kosovo

Të nderuar studentë dhe kolegë të Kolegjit AAB,

me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Kolegji AAB, nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta, të premten, më 17 shkurt 2023. Ndërsa, e shtuna është ditë e rregullt pune.

Kolegji AAB ju uron të gjithëve 17 shkurtin, Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!

Share: