Njomza Salihi: Pas diplomimit në Kolegjin AAB, jam punësuar në gazetën “Jeta në Kosovë”

20 Dhjetor 2014

“Gjatë tri viteve të studimeve në Kolegjin AAB,  e kam kuptuar rëndësinë e të bërit gazetari dhe  ndikimin e saj, e kjo më ka bërë të vazhdoj dhe ta dua gazetarinë çdo ditë e më shumë”, tha Njomza, për revistën “Alumni AAB” . 

“Aty kam  takuar   profesorët  më të mirë, të cilët  duke më kritikuar e lavdëruar më kanë mësuar si bëhet gazetaria. Profesorët e mi, janë të njohur për ndikimin që kanë  në gazetarinë kosovare dhe shumë nga ta, tashmë janë drejtues mediash, kryeredaktorë, redaktorë, e analistë të medieve”.

Gazeta “Jeta në Kosovë” deri më tani ka publikuar afërsisht 1000 artikuj hulumtues, në të cilët me shumë përkushtim ka punuar Njomëza dhe kolegët e saj.

“Së fundmi për punën time që kam bërë në gazetë,  jam shpërblyer edhe me çmim për gazetari hulumtuese në fushën e arsimit”, thotë Njomza.  

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19