Fakulteti i Infermierisë organizon ligjëratë online me prof. Rachel Vicente nga Brazili

16 Shkurt 2022

Në kuadër të ligjëratave mysafire organizuar nga Kolegji AAB, e radhës do të jetë organizim nga Fakulteti i Infermierisë. Tema që do të zhvillohet në këtë ligjëratë flet për “Sfidat e shëndetit global dhe qasjen në shëndet”, e që do të ligjërohet nga Rachel Vicente, profesoreshë nga Universiteti Federal i Espirito Santo në Brazil.

Share: