Partnerët gjerman intervistojnë studentët kandidatë për infermierë nga Kolegji AAB

1 Prill 2023
German partners interview nursing student candidates from AAB College

Janë zhvilluar intervistat e radhës me studentët kandidatë të Fakultetit të Infermierisë, që tashmë janë pranuar si infermierë në spitalin Zentrum für Psychiatrie Emmendingen. Në këtë vizitë morën pjesë: Gitte Herëig (eksperte e infermierisë), Michael Ziebold (departamenti ekzekutiv i zhvillimit infermieror pranë drejtorisë së infermierisë), Jeton Himaj (drejtor i klinikës) dhe Sonja Schieting.

Në takim ishin të pranishëm gjithashtu drejtoresha e Linguas, Blerina Osmani, me dekanin e Fakultetit të Infermierisë të Kolegjit AAB, prof. Idriz Sopjani.

Share: