Ekrem Kryeziu

Anëtar i Këshillit Drejtues

Ekrem Kryeziu u lind më 1943 në Pejë, Kosovë. Është regjisor për film dhe televizion, autor filmi dhe producent filmi nga Kosova. Diplomoi në Akademinë e filmit në Beograd, dega e Dramaturgjisë, në klasën e prof. Josip Kulungjic. Si student ishte i angazhuar në redaksinë e gjuhës shqipe të TV Beogradit, ku ka punuar si skenarist, redaktor dhe regjisor. Lista e titujve të veprave të Kryeziut, si autor dhe regjisor është shumë e gjatë, deri më tani ka realizuar njëmbëdhjetë filma dokumentarë. Është themelues i kompanisë së prodhimit të filmit dhe muzikës “Labia”. Më 1996 themeloi degën e Dramaturgjisë në Fakultetin e Arteve të Universitetit të Prishtinës, të cilën e drejtoi për tre vjet dhe për disa vite në këtë fakultet ka punuar si profesor i dramaturgjisë. Merret edhe me publicistikë dhe analiza politike dhe tani radhitet si regjisori më produktiv në prodhimin e filmit, televizionit dhe teatrit në Kosovë. Jeton dhe punon në Prishtinë.

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19