Profesori Ardian Sallauka zhvillon ligjëratë për studentët e Universitetit “Shën Klementi i Ohrit” në Manastir

24 Maj 2023
Professor Ardian Sallauka conducts a lecture for the students of "Saint Clement of Ohrid" University in Bitola

Profesori i Kolegji AAB, Ardian Sallauka mbajti një ligjëratë mbi temën e “Psikolinguistikës” për studentët Gjuhës dhe Letërsisë Angleze të Fakultetit të Edukimit të Universitetit “Shën Klementi i Ohrit” në Manastir.

Sallauka u shpreh se kjo ishte një përvojë e mirë për të dhe konsideroi që temat të cilat u shtjelluan në këtë ligjëratë ngjallën shumë interes te studentët të cilët e panë me interes që të hulumtojnë edhe më shumë në këtë lami.

Share: