Profesori Bujar Demjaha i ftuar në trajnimin mbi Urbanistikën dhe Mbrojtjen e Mjedisit në Maqedoni të Veriut

28 Shkurt 2024
Professor Bujar Demjaha invited to the training on Urban Planning and Environmental Protection in North Macedonia

Profesori i Fakultetit të Arkitekturës në Kolegjin AAB Bujar Demjaha është ftuar për të realizuar një prezantim në trajnimin mbi urbanistikën dhe mbrojtjen e mjedisit, i organizuar nga Qendra për Ndryshime Klimatike në Maqedoni të Veriut.

Ky trajnim do mbahet në Strugë me 7 mars, ku Demjaha do flas rreth kontributit që ka planifikimi i duhur urban ndërsa do sjell praktikat nga Kosova dhe jashtë saj.

Share: