Profesori i Kolegjit AAB, Agron Mustafa, vizitë në Harvard Business School

27 Qershor 2022

Profesori i AAB-së, Agron Mustafa ka qëndruar për vizitë dy ditore në Harvard Business School, pasi që është Alumni i HBS. Arsyeja e vizitës ka qenë ri-bashkimi dhe zgjerimi i rrjetit me kolegët me të vetmin qëllim të socializimit të të gjithë atyre që kanë studiuar në Shkollën e Biznesit të Harvardit.

Gjatë këtij eventi janë organizuar 25 aktivitete të ndryshme edukative, profesionale dhe shoqërore për të gjthë të pranishmit në kampusin e HBS-it. Prof. Mustafa u shpreh se përvoja nga pjesëmarrja në aktivitete të tilla është e veçantë për shkak të diversitetit të lartë të të pranishmëve duke krijuar kështu iniciativa të reja të bashkëpunimit me institucione tjera ndërkombëtare të arsimit të lartë, pjesëmarrëse në këto aktivitete.

Share: