Rektori i Kolegjit AAB mirëpret në takim kryesinë e re të Unionit të Studentëve

17 Maj 2023
The rector of the AAB College welcomes the new presidency of the Students' Union to the meeting

Rektori i Kolegjit AAB Lulzim Tafa dhe zëvendësrektori Shemsedin Vehapi kanë mirëpritur në një takim kryesinë e re të Unionit të Studentëve, duke iu uruar suksese në mandatin e tyre dyvjeçar. Rektori Tafa garantoi përkrahje të plotë nga ana e Kolegjit AAB përgjatë këtyre viteve, por edhe në vazhdim.

Kryesia e re e Unionit të Studentëve diskutoi rreth planeve, synimeve dhe qëllimeve që do të realizojnë gjatë mandatit të tyre.

Share: