Sesioni i gjashtë i Konferencës së Studimeve Gjinore flet për gratë në letërsi dhe ligjërim publik

5 Maj 2023

Përfaqësimi dhe promovimi i grave në letërsi dhe ligjërim publik ishte temë e sesionit të gjashtë me radhë në Konferencën e Studimeve Gjinore. Aida Alla, e cila moderoi këtë sesion bashkë me folëset tjera kryesore diskutuan për diplomacinë gjinore, gjuha sensitive gjinore, ndërtimi i identitetit femëror në shoqëri patriarkale, vështrimet femërore etj.

Share: