Studentët e Kolegjit AAB njoftohen për mundësitë e “Work and Travel” për Gjermani ose Amerikë

1 Nëntor 2022

Në Kolegjin AAB është mbajtur sesion informues nga Worki, në bashkëpunim me Qendrën e Karrierës së Kolegjit AAB. Në këtë sesion studentët e Kolegjit AAB u informuan mbi mundësitë e punësimit në Gjermani ose në Amerikë për të krijuar kështu aventura e përvoja të reja e të paharrueshme.

Përmes këtij programi studentët do kenë mundësinë të jetojnë në një vend tjetër si dhe të punojnë gjatë pushimeve verore që kanë në studime për 90 ditë.

Share: