Studentet e Kolegjit AAB organizojnë aktivitet me fëmijët e kopshtit “EduKids”

27 Tetor 2023
AAB College students organize an activity with the children of the "EduKids" kindergarten

Studentet e vitit të dytë nga Fakulteti i Shkencave Sociale të Kolegjit AAB kanë organizuar një aktivitet me fëmijët e kopshtit “Edukids” në Fushë Kosovë.

Aktiviteti u mbajt në Qendrën për Praktikë në Kolegjin AAB, bashkë me profesorin Jeton Brajshori nga ky fakultet.

Stina e vjeshtës ishte thelbi i aktiviteteve argëtuese që zhvilluan fëmijët të shoqëruar nga studentet, ndërsa mësuan gjëra të ndryshme dhe krijuan një atmosferë të ngrohtë.

Share: