Studenti i AAB-së punon në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

24 Dhjetor 2014

 “Nevoja për arsimim cilësor, nevoja për t’u pajisur me dije dhe diplomë, e cila do të më njihej në institucionin ku unë punoj por edhe më gjerë, vendosa t’i vazhdoja studimet në AAB”, ka thënë Bekteshi për revistën  “AAB Alumni”.

 Bekteshi, për këtë portal është shprehur se gjatë studimeve në AAB përshtypje i kanë lënë mënyra e zhvillimit të ligjëratave nëpër amfiteatër, metoda dhe prezantimi i seminareve,  metodika  e punës së profesorëve dhe sjellja e tyre në mënyrë brilante me ta, ambienti dhe infrastruktura etj.

 “Hulumtimet profesionale gjatë studimeve në AAB më kanë ndihmuar në avancimin tim të brendshëm dhe ma kanë lehtësuar punën”, përfundoi ai. 

Share: