THIRRJA E FUNDIT – Afati i fundit për regjistrim në studime bachelor

30 Shtator 2022

Ju njoftojmë se afati i fundit për regjistrim në studime bachelor është deri me 05 tetor 2022, në të gjitha kampuset: Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelin Bachelor.

Aplikoni online: https://aab-edu.net/apliko-online

048999006 / [email protected]

Share: