U publikua numri më i ri i revistës “COLLOQUIUM”

18 Prill 2015
Prishtinë, 18  prill  2015 – U publikua  numri më  i ri   i revistës  së studentëve të  Fakultetit të  Gazetarisë në  AAB  “COLLOQUIUM”.
 
Numrin e ri të kësaj revistës   mund ta shfletoni në uebfaqen: http://aab-edu.net/media/revista-colloquium, dhe ta shkarkoni  në attach…
 
“COLLOQUIUM” është  revistë  e studentëve të  AAB-së, e cila del dy  herë brenda një  viti akademik .

Share: