Vazhdon shënimi i ditëve të Erasmus+, prezantohet projekti i radhës për studentët financuar nga aksioni Jean Monnet

12 Tetor 2023
The marking of Erasmus+ days continues, the next project for students funded by the Jean Monnet action is presented

“EU Business LAW” është projekti i radhës i financuar nga aksioni Jean Monnet i programit Erasmus+ për Kolegjin AAB. Qëllimi i këtij projekti është të krijojë dhe të ofrojë një modul mësimor të dedikuar për t’i njoftuar studentët me ligjet dhe rregullativat evropiane të të bërit biznes. Ky modul ofrohet për studentët e Fakultetit Ekonomik në nivelin master. 

Share: