Zhvillohen edhe dy takime të rëndësishme nga stafi i Kolegit AAB në Universitetin Masaryk

1 Dhjetor 2023
Two important meetings are held by the staff of AAB College at Masaryk University

Dekani i Fakultetit të Administratës Publike, Vrullim Buja, bashkë me profesorin e Fakultetit Ekonomik të Kolegjit AAB, Donat Rexha, kanë zhvilluar edhe dy takime tjera të rëndësishme në Universitetin Masaryk.

Takimi i parë është mbajtur me udhëheqësit e Investor’s Club teksa u fol për aktivitetet që zhvillohen ku u prezantuan edhe klubet aktive në Kolegjin AAB si ai i ekonomistëve dhe klubi i debatit.

Ndërsa në takimin e dytë biseda u thellua në procesin e mësimdhënies dhe formës së vlerësimit të studentëve me profesorin e lëndës International Marketing në Universitetin Masaryk, Dušan Mlandenovic, duke u përqendruar në metodat e avancuara dhe praktikat më efikase.

Dekani Buja dhe profesori Rexha gjithashtu morën pjesë edhe në njërën prej ligjëratave të profesorit Mlandenovic.

Share: