12 Maji – Dita Ndërkombëtare e Infermierisë

12 Maj 2020
International Nurses Day

Fakulteti i Infermierisë në Kolegjin AAB, në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë, organizon tryezë diskutimi për rolin e Infermierisë në këtë përiudhë të Pandemisë si dhe rëndësinë e këtij profesioni.

Të ftuar do jenë:

Share: