Njoftim: Festë Zyrtare – 17 Prilli, Festa e Pashkëve Katolike

15 Prill 2022

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,ju njoftojmë se sipas kalendarit akademik, të bazuar në Ligjin e festave zyrtare në Kosovë, me rastin e Festës së Pashkëve Katolike, të dielën (17 prill 2022) dhe të hënën (18 prill 2022) Kolegji AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta.

Kolegji AAB uron të gjithë besimtarët katolikë – Gëzuar Pashkët!

Së bashku takohemi sërish të martën, sipas orarit të rëndomtë!

Share: