20 studentë të përzgjedhur do të jenë pjesë e sistemit tutorial të AAB-së gjatë semestrit veror 2014/15

13 Mars 2015

Prishtinë 13 mars 2015- Krahas aktiviteteve të vazhdueshme në përputhje me

planprogramin universitar, këto ditë është përmbyllur konkursi për përzgjedhjen e

studentëve tutorë, për semestrin veror të vitit akademik 2014/15. Tutorët studentë, janë

përzgjedhur në të gjitha programet e studimit që organizohen në të tre kampuset e

Kolegjit AAB në Prishtinë, Gjakovë dhe Ferizaj.

Sistemi tutorial në Kolegjin AAB ka për qëllim përfaqësimin e studentëve nga vet

studentët.

 

Studentët e përzgjedhur në këtë konkurs për tutorë janë këta:

AAB dega në Prishtinë,

Elbasan Hamiti- Kulturë Fizike dhe Sport,

Alban Lahu- Shkenca Kompjuterike,

Besart Kolgeci -JuridikPërgjithshëm,

Valon Demiri- Administrate Publike,

Behare Pllana- Shkenca Sociale

AgnesaBalaj – Gjuhë Angleze,

Mirjeta Hajzeraj- Komunikim Masiv,

Valon Bislimi- Ekonomik

Blerina Zogaj- Ekonomik

Valmir Sadiki- Ekonomik

Yllka Qarri – Fakulteti i  Arkitekturës

Bardhyl  Dobroshi – Fakulteti Arteve .

AAB dega në Ferizaj,

SebinaKadriu-Juridik,

LiridonGabrrica- Ekonomik,

Agnesa Maloku–Shkenca Sociale,

Rrezarta Ramadani- Gjuhë Angleze

Valbona Shabani- Administratë Publike.

AAB dega në Gjakovë

Marigone Deda- Juridik

Afërdita Zeneli-Ekonomik,

Zana Nura- Gjuhe Angleze.

 

Rëndësia e studentëve tutorë është shumë e madhe ngase këta studentët tutorë e

bëjnë fuqizimin e trekëndëshit: student – profesor – menaxhment apo administratë –

Po ashtu rëndësia e sistemit tutorial të studentëve është që të bëhen ndryshime në të

mirën e universitetit dhe në të mirën e studentëve. Tutorët mund t’ i ndihmojnë

studentëve në vështirësitë e tyre akademike duke i përfaqësuar studentët dhe duke i

ndihmuar ata, apo me fjalë të tjera, duke i shfaqur kërkesat dhe sugjerimet e tyre për

përmirësime dhe duke iu ndihmuar me ngecje akademike.

foto-nga-te-perzgjedhurit-e-sistemit-tutorial-te-aab

Share: