21 Prilli, Dita Botërore e Kreativitetit dhe Inovacionit

19 Prill 2021

Në shënim të 21 Prillit, Ditës Botërore të Kreativitetit dhe Inovacionit, Fakulteti Ekonomik organizon Tryezë Diskutimi Online, në temën: “Inovacionet gjatë kohës së pandemisë Covid-19”.

Të ftuar për të diskutuar me studentët në këtë temë do të jenë mësimdhënësit universitarë:

Tryeza do të mbahet të mërkurën, më 21 prill 2021, nga ora 11:30.

Share: