7 Prilli – Dita Ndërkombëtare e Shëndetit

3 Prill 2019

Nën moton “Përfshirja universale e shëndetit: për të gjithë, kudo”,
të hënën, më 08 prill 2019, Fakulteti i Infermerisë i Kolegjit AAB dhe Instituti AAB, organizojnë ligjëratë informese në shënim të 7 Prillit

– Ditës Ndërkombëtare të Shëndetit.

Të ftuar do të jenë: drejtoresha për Kosovë e OBSh-së, znj. Ardita Tahirukaj dhe drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, z.Bujar Gashi.

Ligjërata mbahet në Qendrën Mediale nga ora 14:30 – 15:30.

Share: