Ambasadorja e Greqisë, znj.Konstantina Athanassiadou, ligjëratë për studentët e AAB-së

15 Janar 2015

Të dashur studentë.

ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën e radhës, ku trajtohet diplomacia dhe politika e jashtme e shteteve që kanë ambasadorë të akredituar në Kosovë.

Kësaj radhe, ligjërata “Politika e Jashtme e Greqisë” do të zhvillohet nga ambasadorja greke në Kosovë, znj.Konstantina Athanassiadou.

të shtunën, më 17 janar 2015, nga ora 09:00
Qendra Mediale Universitare AAB,
objekti I, kati IV

Share: