Apliko: “Trajnim për edukimin medial për studentët e gazetarisë”

15 Shkurt 2019

A je student i gazetarisë?

A dëshiron të ndjekësh një trajnim që synon të përmirësojë aftësitë tuaja të të menduarit kritik që nevojiten për të gjykuar besueshmërinë dhe besueshmërinë e informacionit që vjen nëpërmjet shtypit, televizionit dhe / ose internetit?

Nëse PO, American Corner Pristina  ju fton që të aplikoni për “Trajnim për edukimin medial për studentët e gazetarisë”.

Nxito, afati i aplikimit është deri më 16 shkurt.

Aplikacionin e gjeni këtu:

https://goo.gl/forms/0XX8kYJ02EHGIRXz1
Suksese!

Share: