Arlinda Osmani, një tjetër storje suksesi e avancimit profesional nga AAB

9 Dhjetor 2020

Studimet e përfunduara në Kolegjin AAB, për Arlinda Osmanin janë periudha fillestare e përmbushjes dhe synimeve të saj akademike.

Ajo kreu studimet në Fakultetin e Psikologjisë në AAB, derisa tani është pranuar në “Modul Vienna University” në Austri. Atje, Arlinda si përfituese e bursës do të zgjerojë tutje njohuritë në fushën e Menaxhimit Ndërkombëtar të Turizmit.

“Njohuritë e marra nga Kolegji AAB më kanë ndihmuar shumë sepse drejtimi të cilin e kam zgjedhur, lidhet ngushtë me përvojën time gjatë studimeve për Psikologji Organizative dhe Sociale. Fakti se institucioni austriak më njohu diplomat e studimeve në Kolegjin AAB, më ka favorizuar si dhe më ka ndihmuar në realizimin e përmbushjes dhe synimeve të mia akademike. Mesazhi im për të gjithë të rinjtë është që të mos i braktisin asnjëherë ëndrrat e tyre akademike si dhe të përzgjedhin Kolegjin AAB, sepse do sjellë vetëm avantazhe në të ardhmen”.

Kualifikimi i studentëve të Kolegjit AAB në arenën ndërkombëtare dhe suksesi i tyre, dëshmojnë përsëri se cilësia dhe profesionalizmi i përkasin vetëm një vendi, Kolegjit AAB.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19