Autizmi-mbështetja psikosociale nga komuniteti dhe roli i medias

26 Mars 2019

Të nderuar studentë,

Në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Autizmit, Fakulteti i Psikologjise & Fakulteti i Komunikimit Masiv, ne bashkëpunim me OJQ “Autizmi” Prishtinë, me datë 28 mars 2019, nga ora 11:00, do të mbajnë një tryezë diskutimi, në temën “Mbështetja psiko-socale nga komuniteti dhe roli i medias”.

Ju mirëpresim!

 

Share: