“Covid-19, Sfida e Politikave Studentore”

8 Nëntor 2020

Në saje të bashkëpunimit me Këshillin Britanik në Kosovë, ju prezantojmë një mundësi të jashtëzakonshme. 

Këshilli Britanik në Kosovë ka lansuar konkursin “Covid-19, Sfida e Politikave Studentore” kushtuar hartimit të politikave që synojnë të zgjidhin sfida të përditshme.

Studentët apo grupet e studentëve të përzgjedhur do te kenë mundësi të ndjekin kurse online në universitete prestigjioze në Mbretërinë e Bashkuar.

Kolegji AAB ju inkurajon të aplikoni! 

Linku: https://kosovo.britishcouncil.org/en/programmes/education/sep/policy-challenge

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19