Doli nga shtypi numri më i ri i gazetës “STUDENTI”

25 Maj 2015

Doli nga shtypi numri më i ri i gazetës së studentëve të AAB –së “STUDENTI”.

Numrin e ri të gazetës mund ta merrni falas në të gjitha  kampuset  e AAB- së në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë, po ashtu  mund ta shfletoni uebfaqen:

 

 

http://aab-edu.net/uploads/images/pdf/Gazeta_Studenti_maj_2015.pdf,  

“STUDENTI” është  gazetë e studentëve të AAB-së.

 

Share: