Dr. Sc. Safet Beqiri zhvilloi ligjëratë në kuadër të programit Erasmus+ në Kolegjin AAB

28 Prill 2022

Në kuadër të lëndës ‘Impakti i BE-së në Kosovë’, e cila mbahet si pjesë e projektit të mbështetur nga Bashkimi Evropian, Erasmus +, i ftuar për një ligjëratë speciale ishte Dr.sc Safet Beqiri. Programi në fjalë zhvillohet me studentë nga pesë fakultete (Jurdik, Ekonomik, Admistratë Publike, Psikologji dhe Shkenca Sociale).

Share: