Edhe muzika akuzmatike pjesë e Festivalit “PAAF 2018”

6 Maj 2018

Me një përjetim të veçantë që sillnin tingujt dhe imagjinata e lundrimit në hapësirë, në Teatrin AAB “Faruk Begolli”, në kuadër të festivalit PAAF 2018, u dha koncerti autorial me muzikë akuzmatike, i kompozitores Donika Rudi, mësimdhënëse në Kolegjin AAB.

Koncerti u performua përmes sistemit oktafon prej 8 altoparlantësh.

Donika Rudi, kompozitore e specializuar në muzikë akuzmatike, elektroakustikë dhe instrumentale, studimet për kompozim i ka përfunduar në Geneva Music Conservatorium në Zvicër, ndërsa studimet postdiplomike në Royal Conservatorium of Mons, në Belgjikë.

Kiliko linkun më poshtë…

Koncerti

Me një përjetim të veçantë që sillnin tingujt dhe imagjinata e lundrimit në hapësirë, në Teatrin AAB "Faruk Begolli", në kuadër të festivalit PAAF 2018, u dha koncerti autorial me muzikë akuzmatike, i kompozitores Donika Rudi, mësimdhënëse në Kolegjin AAB.Koncerti u performua përmes sistemit oktafon prej 8 altoparlantësh.Donika Rudi, kompozitore e specializuar në muzikë akuzmatike, elektroakustikë dhe instrumentale, studimet për kompozim i ka përfunduar në Geneva Music Conservatorium në Zvicër, ndërsa studimet postdiplomike në Royal Conservatorium of Mons, në Belgjikë.

Posted by Kolegji AAB on Saturday, 5 Maj 2018

Share: