Eja dhe transfero studimet në kolegjin më prestigjioz në vend

3 Shkurt 2022

Zyra për transfere po vazhdon me pritjen e studentëve të cilët po bëjnë kthesë në karrierën e tyre dhe po ju bashkohen profesionistëve të vërtetë.

Kolegji AAB tash e sa vite ka krijuar departamentin e veçantë për transferimin e studimeve, ku me një profesionalizëm të lartë stafi i këtij departamenti u përgjigjet në afat rekord të gjitha kërkesave të studentëve.

Afati i transferimit të studimeve në semestrin veror mbetet i hapur deri më 28 shkurt 2022, andaj juve ju mbetet që të paraqiteni dhe të informoheni më saktë për mundësitë e transferimit tuaj.

Procedurat e transferimit:

Kliko këtu

Share: