Emisari i BE-së, Miroslav Lajcak viziton Kolegjin AAB

9 Mars 2023
The EU emissary, Miroslav Lajcak, visits the AAB College

Emisari i Bashkimit Evropian, Miroslav Lajcak ka qëndruar për vizitë në Kolegjin AAB, ku u prit nga rektori i Kolegjit AAB, Bujar Demjaha dhe kryetari i Këshillit Drejtues, Lulzim Tafa. Gjatë vizitës Lajcakut i është dhuruar një libër me poezi në gjuhë angleze nga Lulzim Tafa, me titullin “On sundays do not call me”.

Z. Lajcak ka parë nga afër disa hapësira të Kolegjit AAB, i shoqëruar nga disa anëtarë të stafit të institucionit.

Share: