English for Journalists Blended Media Course Pilot

7 Mars 2015

Të dashur studentë,
Ambasada Amerikane në Prishtinë, Seksioni për Marrëdhënie me Publikun ka shpallur konkursin për aplikim për një projekt pilot të quajtur Programi “Aglishtja për gazetarë”. Ky është një kurs i përzier 10 javor për media (kurs online) që sponsorizohet nga Departamenti i Shtetit të ShBA, Zyra Regjionale për Gjuhë Angleze për Evropën Qendrore dhe Juglindore dhe nga ambasadat amerikane në Bjellorusi, BeH, Hungari, Kosovë, Lituani, Maqedoni, Rumani, Serbi, Sllovaki dhe Ukrainë.
Kursi është zhvilluar nga profesionistë të gazetarisë dhe të gjuhës angleze nga dhjetë shtete, ndërsa ndihmohet nga VOA (Zëri i Amerikës) dhe specialistë të Gjuhës angleze nga Universiteti i Kalifornisë Berkeley.
Vëni re: Afati i aplikimit është deri më 15 mars 2015.

English for Journalists Blended Media Course Pilot

 

Për më shumë klikoni në linkun në vijim:

http://photos.state.gov/libraries/kosovo/312585/2015/English4Journalists.pdf

Share: