Brucoshiada

2 Dhjetor 2016
 
Te nderuar studentë,
 
Informoheni  se zyra për marketing ne kolegjin universitar AAB organizon Brocushiaden per mireseardhjen e studentëve te vitit te parë, por qe mund të marrinë pjese edhe studentët e viteve tjera, pra te gjithë studentët e kolegjit AAB mund të marrinë pjesë.
 
Organizimi mbahet te Premten(09.12.2016)  ne Golden Restaurant duke filluar ne ora 20.00.
 
Biletat mund t’i rezervoni me se largu deri me 08.12.2016(e Enjte),  ne  objektin e V-te(pestë)  katin përdhese(0) afer referenteve, ose ne nr te telefonit:+37744162199.
 
Çmimi i biletes është 18 euro(darka e plotë dhe pije pa kufizim).
 
 
Te gjithë studentët e Kolegjit AAB janë të mirëseardhur.

Share: