Kandidati Avdyl Alibegu mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

8 Shkurt 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 15/02/208 (E Enjte ) në  ora: 12:30 në Kolegjin AAB, kandidati  Avdyl Alibegu, mbron temën e masterit me titull: “Gjendja ekonomike e Ulqinit dhe mundësitë e zhvillimit të tij në dritën e globalizimit”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

          Dr.Sc. Remzi Ismajli, kryetar

        Prof. Ass. Dr. Shaip Bytyqi, mentor

        Dr.Sc. Shqiponja Nallbani, anëtar

 

Share: