Kandidatja Besa Jashari mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

4 Prill 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 20/04/2018 (E Merkurë) në  ora: 12:30 në Kolegjin AAB, kandidatja Besa Jashari, mbron temën e masterit me titull: “Financimi bankar dhe forma tjera alternative të financimit të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme në Ferizaj”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

        Dr.Sc.Nazmi Iballi, kryetar

        Dr.Sc.Nakije Kida, mentor

        Dr.Sc. Remzi Smajli, anëtar

Share: