Kandidatja Ganimete Maloku Hadri mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

21 Shkurt 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 03/03/2018 (E Shtunë) në  ora: 12:00 në Kolegjin AAB, kandidatja Ganimete Maloku Hadri, mbron temën e masterit me titull: “Sistemi doganor i Kosovës dhe efektet e tij në ekonominë e vendit”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

        Prof.Ass.Dr.Remzi Smajli, kryetar

       Prof. Ass. Dr. Florije Miftari,  mentor

       Prof. Ass. Dr.Albulenë Kastrati,  anëtar

Share: