Kino Klubi “Misery”

12 Prill 2017

Të nderuar studentë,

 Fakulteti i Komunikimit Masiv dhe Psikologjise me 13.04 ne ora 14:00 ne kuadër te Kino-Klubit organizon shfaqjen e filmit “Misery” regjia : Rob Reiner . Filmi është fitues i disa çmimeve oskar .

 Pasi aksidentohet me makinë, një shkrimtari i ofrohet ndihmë nga një adhuruese e romaneve të tij. Mirëpo, shumë shpejt ai e kupton që kujdesi që po merrte ishte vetëm fillimi i një makthi të robërisë dhe abuzimit.

 Hyrja është e lire.

 

Share: