Krahasimi i bazës së të dhënave Oracle dhe SQL

13 Shkurt 2018

Kandidati Leart Veliu  mbron temën e bachelorit në Fakultetin Shkenca Kompjuterike

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 13 shkurt 2018 (e marte) në ora 11:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Leart Veliu, mbron temën e bachelorit:  ”Krahasimi i bazës së të dhënave Oracle dhe SQL”

Para komisionit:

Prof. Ass.dr.  Jusuf Qarkaxhija, kryetar

MSc.Engin Melekoglu, mentor

MSc.Krenar Kepuska,anetar  

Share: