Ndryshim Orari – Matematikë për Ekonomi dhe Biznes

21 Nëntor 2016

Njoftohen studentët e vitit të parë, se kolokviumi nga lënda “Matematikë për Ekonomi dhe Biznes” për Grupin e parë  do të mbahet ditën e martë  me 21.11.2016 nga ora 9:00. Suksese!

Share: