Njoftim për praktikë

7 Nëntor 2016

Njoftohen studentët e vitit të tretë të Fakultetit Ekonomik, të cilët janë të interesuar për praktikë studentore dhe deri më tani nuk kanë përfunduar një të tillë, të lajmërohen te referentet përkatëse sipas drejtimeve. Afati i aplikimit fillon nga 07.11.2016 dhe është i hapur deri më 31.12.2016.

Dekanati i Fakultetit Ekonomik

Share: