Studentë tutorë të përzgjedhur në Fakultetin e Shkencave Sociale

5 Nëntor 2016

Sistemi tutorial në Kolegjin AAB ka për qëllim përfaqësimin e studentëve nga vet studentët. Tutorët mund t’ i ndihmojnë studentëve në vështirësitë e tyre akademike duke i përfaqësuar studentët dhe duke i shfaqur kërkesat dhe sugjerimet e tyre për përmirësime dhe duke i ndihmuar ata.

Studentët tutorë të  përzgjedhur në Fakultetin e Shkencave Sociale për  vitin akademik 2016/17  AAB dega në Prishtinë: Besarta Shatri dhe AAB dega në Ferizaj: Azra Bushi.

Shëndet dhe suksese në punën tuaj!

Share: